05:20 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1796)
0 0 0
Βρείτε μας

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στην ελληνική οικονομία από τον κορονοϊό, καθώς ακόμη μία βιομηχανική μονάδα κατεβάζει ρολά. Ο λόγος για τη Χαλυβουργία Ελλάδος.

Προσωρινό «λουκέτο» - εν μέσω κορονοϊού - έβαλε ακόμη μία μεγάλη βιομηχανική μονάδα στην Ελλάδα, καθώς το εργοστάσιο της Χαλυβουργίας Ελλάδος στον Βόλο αποφάσισε να κατεβάσει «ρολά».

Η διοίκηση ενημέρωσε τους περίπου 300 εργαζόμενους για την αναστολή της λειτουργίας της μονάδας, επικαλούμενη την έλλειψη πρώτων υλών και τη μείωση των παραγγελιών.

Όλο το προσωπικό, ως εκ τούτου, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και εντάχθηκε στα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό (σ.σ. επίδομα 800 ευρώ).

Η απόφαση αφορά και τη μονάδα στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, καθώς και τη μονάδα στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή της μαγνησιακής πόλης.

Όσον αφορά το Δώρο Πάσχα, η διοίκηση διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί εντός των επόμενων ημερών, ενώ προανήγγειλε και την καταβολή του έκτακτου ποσού των 200 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσωρινό «λουκέτο» έχει βάλει και η χαλυβουργία «Sovel», ενώ εκτός παραγωγικής διαδικασίας βρίσκεται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και η πάλαι ποτέ κραταιά Χαλυβουργική.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1796)
Tags:
Βόλος, εργοστάσιο, COVID-19, κορονοϊός, Χαλυβουργική, χαλυβουργία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK