15:01 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1178)
0 0 0
Βρείτε μας

Έντονη ήταν η αντίδραση των συνδικάτων στο άκουσαμ των συγκεκριμένων ανακοινώσεων από πλευρά της εταιρίας της Air France.

Για να αντιμετωπίσει την κρίση του κορονοϊού που «που πλήττει σκληρά τον όμιλο» η διοίκηση της Air France ανακοίνωσε σήμερα ότιθα καταργήσει 7.580 θέσεις εργασίας στην εταιρία και την περιφερειακή θυγατρική της Hop! έως το τέλος του 2022.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), η διοίκηση προβλέπει την κατάργηση 6.560 θέσεων εργασίας επί συνόλου 41.000 (θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης) στην Air France και 1.020 θέσεων εργασίας επί συνόλου 2.420 στην Hop!

Σε μήνυμα προς τους εργαζόμενους, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Πιέρ-Ολιβιέ Μπαντέ υπογράμμισε «τον έκτακτο χαρακτήρα της κρίσης».

«Απέναντι στη σημαντική και διαρκή υποβάθμιση των αγορών μας στο σύνολο των δικτύων και κυρίως σε αυτό των μικρών αποστάσεων που ήδη συσσωρεύει ζημίες εδώ και χρόνια, απέναντι στον ανταγωνισμό των εταιριών χαμηλού κόστους, στις αλλαγές συμπεριφοράς των πελατών μας, ο όμιλος Air France, στον οποίο ανήκει η Hop! πρέπει να αλλάξει και να ανασυγκροτηθεί γρήγορα» διεμήνυσε ο κ. Μπαντέ.
Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1178)
Tags:
δρομολόγια, δρομολόγιο, αεροδρόμιο, αεροπλάνο, αεροπλάνα, πτήσεις, πτήση, μέτρα στήριξης, COVID-19, κορονοϊός, συνδικαλιστές, θέσεις εργασίας, απολύσεις, Air France
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK