08:18 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 120
Βρείτε μας

Τα Mere, η εκπτωτική ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, έρχεται στην Ελλάδα, ανοίγοντας νέα καταστήματα το επόμενο διάστημα.

Στην Ελλάδα ετοιμάζεται να μπει η ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mere.

Πρόκειται για αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ που κατέχουν την τρίτη θέση στη Ρωσία με πάνω από 1.500 καταστήματα. Η αλυσίδα Mere έχει επεκταθεί μάλιστα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά και στην Κίνα.

Η Mere είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου Torgservis που ιδρύθηκε το 2009.

Πρόσφατα η αλυσίδα Mere μπήκε στην αγορά της Σερβίας και στις 3 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό ότι βάζει πλώρη για Ελλάδα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη ανακοίνωση της εταιρείας που αναφέρει τα εξής:

«Η Svetofor (σ.σ. το όνομα στη Ρωσία) επεκτείνεται με αυτοπεποίθηση σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες».

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα εμπορεύεται κυρίως προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας κι όχι επώνυμα.

Πλέον, η εταιρεία αναζητά χώρους για τα καταστήματα της σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας με πληθυσμό πάνω από 25.000 κατοίκους και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, σύμφωνα πάντα με τη δημόσια τηλεόραση.

«Στους καταναλωτές προσφέρουμε όλα τα είδη, τρόφιμα και μη, σε τιμές 30 έως και 80% χαμηλότερες από τις τιμές της αγοράς. Συνεργαζόμαστε απευθείας με τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους και προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα. Στους προμηθευτές προσφέρουμε αυτόματες πληρωμές κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί στη διάρκειά της. Η συνεργασία είναι διάφανη και ειλικρινής. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή επιβαλλόμενες εκ των υστέρων εκπτώσεις. Οι τιμές που αναφέρονται στη σύμβαση προμήθειας είναι οι τιμές που λαμβάνει ο προμηθευτής στον τραπεζικό του λογαριασμό» αναφέρει στο site της η Mere.
Tags:
Ελλάδα, Ρωσία, Mere, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK