08:39 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έπειτα από τις μαραθώνιες απολογίες τους, οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, πήραν τελικά τον δρόμο για τη φυλακή.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ο ιδρυτής της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του, Τζώρτζης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι δύο άνδρες απολογήθηκαν για πέντε κακουργήματα, ενώ ελεύθερη από την άλλη αφέθηκε η Καίτη Κουτσολιούτσου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τέλη του περασμένου έτους, η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος απήγγειλε βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση της Folli Follie.

Μεταξύ άλλων, στη νέα δικογραφία εμπλέκονταν περισσότερα από 15 πρόσωπα, τα οποία διώκονταν κατά περίπτωση για τα κακουργήματα της χειραγώγησης, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της πλαστογραφίας από κοινού.

Τα παραπάνω αδικήματα αφορούσαν την περίοδο από το 2009 έως τις αρχές του 2018.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα των εισαγγελικών αρχών ξεκίνησε στα τέλη του 2018, έπειτα από κατηγορίες για εκτεταμένη παραποίηση των οικονομικών στοιχείων της θυγατρικής του Ομίλου στην Ασία.

Οι παραπάνω εξελίξεις οδήγησαν σε σοβαρές αναταράξεις την πάλαι ποτέ ακμάζουσα ελληνική εταιρεία, με αποτέλεσμα την υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα, αλλά και την εκποίηση σημαντικών περιουσιακών στοιχείων.

Tags:
σκάνδαλο, φυλακή, προφυλάκιση, υπόθεση, Folli Follie
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK