11:54 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην άμεση οικονομική ενίσχυση των δικαιούχων της επιστρεπτέας προκαταβολής 4 και 5 στοχεύει η κυβέρνηση. Εξάλλου, μέτρα στήριξης θα λαμβάνονται έως τον Απρίλιο.

Με γρήγορες διαδικασίες αναμένεται να γίνουν οι πληρωμές των δικαιούχων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 4 και Νο 5, καθώς το οικονομικό επιτελείο στοχεύει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θοδωρή Σκυκαλάκη το 1,2 δισ. ευρώ που προβλέπεται να καταβληθεί στο πλαίσιο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο4 θα δοθεί στους δικαιούχους άμεσα και μέχρι και το τέλος του μήνα. Ομοίως θα γίνουν και οι πληρωμές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή Νο5.

Η κυβέρνηση θέλει να ολοκληρώσει άμεσα την οικονομική ενίσχυση των δικαιούχων προκειμένου και εκείνοι να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους το επόμενο δίμηνο.

Όπως αναφέρουν κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το ΑΜΠΕ, μέτρα για τη στήριξη των επιχειρήσεων θα συνεχίσουν έως τον Απρίλιο με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν έως σήμερα σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας.

Tags:
μέτρα στήριξης, επιχειρήσεις, πληρωμή, επιστρεπτέα προκαταβολή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK