04:01 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1109)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε αναστολή σύμβασης εργασίας τέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι λόγω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 και δικαιούνται επίδομα ύψους έως 800 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι, η σύμβαση των οποίων τέθηκε σε αναστολή εξαιτίας του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε ισχύ, λαμβάνουν επίδομα ύψους 800 ευρώ.

Έτσι, λοιπόν, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών διαδικτυακών αιτήσεων για εργαζόμενους και εργοδότες, μέσω του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», εκπνέει στις 7 Δεκεμβρίου.

Πότε καταβάλλεται το επίδομα

Τα χρήματα της αποζημίωσης ειδικού σκοπού κυμαίνονται από 587 έως 800 ευρώ, ανάλογα με τις ημέρες που οι εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε αναστολή και η πληρωμή αναμένεται να έχει γίνει έως τις 21 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, η καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ πραγματοποιείται σε δύο φάσεις.

Οι εργαζόμενοι των πληττόμενων επιχειρήσεων θα πληρωθούν μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ στόχος είναι να έχουν αρχίσει να βλέπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους πριν από τις 21 Δεκεμβρίου.

Από την άλλη, οι πληρωμές των εργαζόμενων σε επιχειρήσεις που έχουν κλείσει με κρατική εντολή λόγω των περιοριστικών μέτρων, έχουν αρχίσει από τις 28 Νοεμβρίου.

Θέμα:
Lockdown (1109)
Tags:
lockdown, COVID-19, κορονοϊός, πανδημία, πληρωμή, δικαιούχοι, αιτήσεις, αναστολή σύμβασης εργασίας, αναστολή εργασίας, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι, επίδομα 800 ευρώ, επίδομα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK