03:58 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1142)
0 0 0
Βρείτε μας

Οικονομική βοήθεια ύψους έως 534 ευρώ αναμένεται να λάβουν οι εργαζόμενοι, η σύμβαση των οποίων τέθηκε σε αναστολή τον Δεκέμβριο εξαιτίας του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19.

Επίδομα έως 534 ευρώ πρόκειται να λάβουν οι εργαζόμενοι, η σύμβαση των οποίων τέθηκε σε αναστολή τον Δεκέμβριο, λόγω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε ισχύ τουλάχιστον έως τις 7 Ιανουαρίου.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, στο OPEN, στις 30 Δεκεμβρίου 2020, η πληρωμή στις δικαιούχους αναμένεται να γίνει από τις 12 Ιανουαρίου και μετά.

Σύμφωνα με τον υπουργό, τα χρήματα θα καταβληθούν από τα μέσα του μήνα, καθώς θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις των στοιχείων.

Παράταση στην υποβολή των διαδικτυακών αιτήσεων

Όσον αφορά στην καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των διαδικτυακών αιτήσεων σχετικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον μήνα Δεκέμβριο, δόθηκε παράταση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η προθεσμία αφορά τόσο στις αρχικές δηλώσεις, αλλά και στις ορθές επαναλήψεις των εργοδοτών, οι επιχειρήσεις των οποίων πλήττονται ή είναι κλειστές με κρατική εντολή.

Θέμα:
Lockdown (1142)
Tags:
παράταση, αιτήσεις, πληρωμή, δικαιούχοι, αναστολή σύμβασης εργασίας, αναστολή εργασίας, κορονοϊός, COVID-19, lockdown, πανδημία, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι, Επίδομα 534 ευρώ, επίδομα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK