08:59 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1103)
0 0 0
Βρείτε μας

Το δεύτερο εθνικό lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε ισχύ, έχει οδηγήσει σε αναστολή πολλούς εργαζόμενους κατά τον Δεκέμβριο και οι δικαιούχοι θα λάβουν οικονομική βοήθεια ύψους έως 534 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι που η σύμβασή τους τέθηκε σε αναστολή κατά τον Δεκέμβριο εξαιτίας του δεύτερου εθνικού lockdown που είναι σε ισχύ για τη νόσο COVID-19, πρόκειται να λάβουν επίδομα ύψους έως 534 ευρώ εντός του μήνα.

Τι έχει δηλώσει ο υπουργός Εργασίας για την ημερομηνία καταβολής του επιδόματος

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση στο OPEN, στις 30 Δεκεμβρίου 2020, η πληρωμή στους δικαιούχους αναμένεται να γίνει από τις 12 Ιανουαρίου και μετά.

Ως εκ τούτου, τα χρήματα θα καταβληθούν από τα μέσα του μήνα, καθώς θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις των στοιχείων.

Παράταση στην υποβολή των διαδικτυακών αιτήσεων

Όσον αφορά στην καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των διαδικτυακών αιτήσεων σχετικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον μήνα Δεκέμβριο, δόθηκε παράταση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η προθεσμία αφορά τόσο στις αρχικές δηλώσεις, αλλά και στις ορθές επαναλήψεις των εργοδοτών, οι επιχειρήσεις των οποίων πλήττονται ή είναι κλειστές με κρατική εντολή.

Θέμα:
Lockdown (1103)
Tags:
παράταση, αιτήσεις, πληρωμή, δικαιούχοι, Επίδομα 534 ευρώ, επίδομα, COVID-19, lockdown, πανδημία, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι, αναστολή σύμβασης εργασίας, αναστολή εργασίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK