16:29 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1171)
0 0 0
Βρείτε μας

Την Κυριακή ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει μετάθεση των χειμερινών εκπτώσεων.

Το ζήτημα των χειμερινών εκπτώσεων αναμένεται να τεθεί σε συζητήσεις μεταξύ του Υπουργείου Ανάπτυξης με εκπροσώπους των εμπόρων, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως τόνισε πάντως, μιλώντας στην ΕΡΤ, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ισχύσουν κανονικά οι εκπτώσεις από τις 11 Ιανουαρίου.

Αναφορικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν το Σάββατο, παραδέχτηκε ότι κάποιοι αιφνιδιάστηκαν, αλλά προέχει η δημόσια υγεία, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «αν όλα πάνε καλά στις 11 Ιανουαρίου, θα επιστρέψουμε σε ό,τι ίσχυε μέχρι το Σάββατο».

Εξάλλου, την Κυριακή ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας Σταύρος Καφούνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μετάθεση. 

Αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης για επιστροφή σε αυστηρό lockdown μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, τόνισε ότι «αυτό που έγινε χθες έπεσε ως κεραυνός που συντάραξε πολλούς και οδήγησε στα όρια νευρικής κρίσης».

Θέμα:
Lockdown (1171)
Tags:
Άδωνις Γεωργιάδης, μαγαζιά, εμπορικά καταστήματα, εμπορικό κέντρο, εκπτώσεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK