21:58 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1108)
0 10
Βρείτε μας

Οι εργαζόμενοι, η σύμβαση των οποίων τέθηκε σε αναστολή κατά τον Δεκέμβριο εξαιτίας του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε ισχύ, θα λάβουν οικονομική βοήθεια ύψους έως 534 ευρώ, σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό.

Επίδομα ύψους έως 534 ευρώ θα λάβουν, εντός του Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι που η σύμβασή τους τέθηκε σε αναστολή κατά τον Δεκεμβρίου λόγω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε ισχύ έως τις 11 Ιανουαρίου.

Πότε αναμένεται η καταβολή του επιδόματος

Σύμφωνα με δηλώσεις του -τότε- υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση στο OPEN, στις 30 Δεκεμβρίου 2020, η πληρωμή στους δικαιούχους αναμένεται να γίνει από τις 12 Ιανουαρίου και μετά.

Ως εκ τούτου, τα χρήματα θα καταβληθούν από τα μέσα του μήνα, καθώς θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις των στοιχείων.

Παράταση στην υποβολή των διαδικτυακών αιτήσεων

Όσον αφορά στην καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των διαδικτυακών αιτήσεων σχετικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον μήνα Δεκέμβριο, δόθηκε παράταση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η προθεσμία αφορά τόσο στις αρχικές δηλώσεις, αλλά και στις ορθές επαναλήψεις των εργοδοτών, οι επιχειρήσεις των οποίων πλήττονται ή είναι κλειστές με κρατική εντολή.

Θέμα:
Lockdown (1108)
Tags:
αιτήσεις, δικαιούχοι, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι, αναστολή σύμβασης εργασίας, αναστολή εργασίας, Επίδομα 534 ευρώ, επίδομα, κορονοϊός, COVID-19, lockdown, πανδημία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK