20:10 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» αποχώρησαν από την ΕΛΟΜΑΣ και από την 1η Ιανουαρίου συνεχίζουν αυτόνομα ως «ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ» όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Μετά από μια δεκαετή, επιτυχημένη και δημιουργική σύμπλευση με την ΕΛΟΜΑΣ, τα σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ανακοίνωσαν ότι από την 1η Ιανουαρίου συνεχίζουν αυτόνομα ως ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ με βασικό στόχο τους να φτάσουν σε ακόμη περισσότερες γειτονιές σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ προέβη στην απόκτηση του 49% της θυγατρικής «CRETAN RETAIL MANAGEMENT ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» υλοποιώντας το επενδυτικό και αναπτυξιακό της πλάνο. Η θυγατρική, με διακριτικό τίτλο «C.R.M. - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.», εδρεύει στους Μαλάδες Ηρακλείου Κρήτης και πλέον το σύνολο των μετοχών της ανήκει στην ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Στόχος αυτής της κίνησης είναι η ενίσχυση της παρουσίας της αλυσίδας σε ολόκληρη την περιφέρεια Κρήτης μέσα από το επιτυχημένο μοντέλο της C.R.M. ΑΡΙΑΔΝΗ, επεκτείνοντας στο μεταξύ το δίκτυό της τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή όσο και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα.

Πλέον, με την απόκτηση των μετοχών της CRM, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ αναμένεται να δραστηριοποιείται σε 27 νομούς της χώρας αριθμώντας πάνω από 370 καταστήματα, έξι κέντρα διανομής και περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους

Στόχος της εταιρείας είναι να ξεπεράσει το 2021 έναν τζίρο της τάξης των 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Tags:
αποχώρηση, συνεργασία, επιχειρήσεις, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK