21:29 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1108)
0 01
Βρείτε μας

Εν μέσω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19, που έχει αυστηροποιηθεί και έχει επεκταθεί μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, θα αρχίσουν οι χειμερινές εκπτώσεις τη Δευτέρα (11/01).

Στο καθεστώς του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19, που παρατάθηκε μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι χειμερινές εκπτώσεις που αρχίζουν τη Δευτέρα (11/01) και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά, οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο για τα e-shops των εμπορικών καταστημάτων καθώς λόγω της επέκτασης των αυστηροποιημένων μέτρων προστασίας έχει αρθεί η δυνατότητα του click away.

«Δεν έχει νόημα η μετάθεση της περιόδου των εκπτώσεων»

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης, τόνισε πως «δεν έχει νόημα η μετάθεση της περιόδου των εκπτώσεων».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε στο OPEN, την Κυριακή (10/01), και -μεταξύ άλλων- είπε:

«Το να πάνε τον Μάιο οι χειμερινές εκπτώσεις δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό το δίμηνο είναι πάρα πολύ κρίσιμο γιατί κάποιοι έχουν στοκ εμπορεύματα. Δεν υπήρχε καμιά κανονική περίοδος για να πουληθούν στην ώρα τους».

Τι ορίζει η νομοθεσία για τις εκπτώσεις

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και συγκεκριμένα τον νόμο 4177/2013, οι τακτικές εκπτώσεις κατά τη χειμερινή περίοδο πραγματοποιούνται από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου.

Θέμα:
Lockdown (1108)
Tags:
COVID-19, lockdown, κορονοϊός, πανδημία, εμπορικά καταστήματα, e-shop, εκπτώσεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK