17:26 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1142)
0 01
Βρείτε μας

Δεσμεύσεις για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου παρείχε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ.

Να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και επιτρέπεται, λόγω κορονοϊού, για να λειτουργήσει ακόμα και εν μέρει η αγορά, δεσμεύτηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Γιώργο Καρανίκα. 

«Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεσμεύεται να κάνει σε άμεσο χρόνο ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και επιτρέπεται λόγω της πανδημίας ώστε να λειτουργήσει, έστω κι εν μέρει, η αγορά, αντιλαμβανόμενο πλήρως τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την παρατεταμένη καραντίνα στο σύνολο των εμπορικών επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη μέριμνα για μας αποτελούν οι επιχειρήσεις ένδυσης και υπόδησης που συνδέουν ιδιαίτερα τη λειτουργία τους με την περίοδο των εκπτώσεων» δήλωσε.

Ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης σημείωσε ότι έχουν εξεταστεί λύσεις για τα σοβαρά ζητήματα που δημιουργεί η παρατεταμένη κρίση. 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας, είπε ότι η αποδοχή της πρότασης για λειτουργία έστω με τη μέθοδο του click in shop είναι στη σωστή κατεύθυνση, εφόσον υλοποιηθεί χωρίς χρονοτριβή.

Θέμα:
Lockdown (1142)
Tags:
Άδωνις Γεωργιάδης, λιανεμπόριο, καταστήματα, έμποροι, ΕΣΕΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK