06:25 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1685)
0 10
Βρείτε μας

Τη Δευτέρα ανοίγουν τα καταστήματα και στις «κόκκινες» περιοχές όπου ισχύουν μέτρα αυστηρού lockdown, αλλά με τη μέθοδο του click away.

Τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής και περιποίησης μανικιούρ-πεντικιούρ θα παραμείνουν κλειστά στις «κόκκινες» περιοχές

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης «στις κόκκινες περιοχές αναστέλλονται όλες οι υπηρεσίες, με εξαίρεση τα καταστήματα του λιανεμπορίου που θα λειτουργούν με τη μέθοδο του click away και τα ΚΤΕΟ».

Τόνισε ότι οι όσες επιχειρήσεις επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν μέρος του προσωπικού τους σε αναστολή τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο

Αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων, επισήμανε ότι η αναλογία για τα καταστήματα είναι ένας πολίτης ανά 25 τμ, με εξαίρεση τις υπηρεσίες. 

Για το ενδεχόμενο να στείλει περισσότερα μηνύματα πέραν του ενός μετά τη λήξη του δίωρου χρονικού περιορισμού προκειμένου να συνεχίσει τα ψώνια του, ο κ. Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε ότι:

«το ζητούμενο δεν είναι πως θα παρακάμψουμε το σύστημα. Πήραμε μια απόφαση έχοντας απόλυτη συναίσθηση του τι συμβαίνει στην κοινωνία, τις επιχειρήσεις και τα δημόσια έσοδα. Αυτή την ευκαιρία που παίρνουμε με την πρωτοβουλία να επανεκκινήσουμε την οικονομία, δεν πρέπει να τη χάσουμε». 
Θέμα:
Lockdown (1685)
Tags:
lockdown, κόκκινες περιοχές, κέντρο αισθητικής, κομμωτήριο, κομμωτής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK