13:59 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1674)
0 0 0
Βρείτε μας

Η υποβολή δηλώσεων για τους εργαζόμενους που δικαιούνται επίδομα ύψους έως 534 ευρώ επειδή η σύμβασή τους τέθηκε σε αναστολή κατά τον Ιανουάριο εξαιτίας του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19, αρχίζει σύντομα σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Εργασίας.

Οι εργαζόμενοι, η σύμβαση των οποίων τέθηκε σε αναστολή κατά τον Ιανουάριο εξαιτίας του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε ισχύ, μπορούν να υποβάλουν τις διαδικτυακές αιτήσεις τους για το επίδομα ύψους έως 534 ευρώ από την Τρίτη (19/01). 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, οι εργαζόμενοι που δικαιούνται το επίδομα, έχουν προθεσμία να υποβάλουν τη διαδικτυακή αίτησή τους μέχρι και την 31η Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως η αποζημίωση υπολογίζεται ανάλογα με τις ημέρες που ο εργαζόμενος είναι σε κατάσταση αναστολής και το ημερήσιο ποσό διαμορφώνεται περίπου στα 18 ευρώ.

Επισημαίνεται πως οι εργαζόμενοι που στο παρελθόν έχουν υποβάλει δήλωση, δεν χρειάζεται να κάνουν νέα παρά μόνο αν επιθυμούν την τροποποίηση των στοιχείων τους (π.χ. ΙΒΑΝ).

Αντίθετα, όσοι μπαίνουν για πρώτη φορά σε καθεστώς αναστολής, πρέπει να υποβάλουν τη σχετική δήλωση.

Θέμα:
Lockdown (1674)
Tags:
αιτήσεις, δικαιούχοι, εργαζόμενοι, επιχειρήσεις, αναστολή σύμβασης εργασίας, αναστολή εργασίας, Επίδομα 534 ευρώ, επίδομα, lockdown, COVID-19, κορονοϊός, πανδημία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK