14:06 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η Praktiker Hellas ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία, στον χώρο των χρωμάτων, με την εταιρία Vitex Α.E. ώστε να κάνει καθημερινά πράξη τη δέσμευσή της για παροχή κορυφαίων εμπειριών εξυπηρέτησης.

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Vitex Α.E. ανακοίνωσε η Praktiker Hellas σημειώνοντας σε δελτίο τύπου ότι επέλεξε την κορυφαία ελληνική βιομηχανία χρωμάτων, με στόχο να κάνει πράξη τη δέσμευσή της για κορυφαίες εμπειρίες εξυπηρέτησης, παρέχοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο λοιπόν της συνεργασίας η Praktiker Hellas θα δίνει από τον Φεβρουάριο τη δυνατότητα στους επισκέπτες των 16 καταστημάτων της, να βρουν την πλήρη γκάμα οικοδομικών χρωμάτων και βερνικιών Vitex στο praktiker.gr καθώς και στα δύο b2b Centers της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής αγορών της Praktiker Hellas Δημήτρης Μάγκος ισχυρίστηκε ότι «στην Praktiker Hellas, μετρώντας 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, εκπαιδεύουμε σταθερά τους καταναλωτές μας γύρω από τη φιλοσοφία "Φτιάξ’ το μόνος σου"». Παράλληλα, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η συνεργασία με τη Vitex A.E, μια από τις «δυναμικότερες και με έντονο κοινωνικό πρόσωπο βιομηχανίες χρωμάτων».

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς εγκαινιάζει μια μεγάλη και στρατηγικής σημασίας σύμπραξη που στόχο έχει να καλύψει, με καινοτόμα προϊόντα και νέες ιδέες, τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών μας πανελλαδικά» κατέληξε ο κ. Μάγκος.

Ο εμπορικός διευθυντής της Vitex A.E., Βασίλης Βλαχογιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η συνεργασία με την Praktiker Hellas «είναι μία επιβράβευση της δυναμικής πορείας και ηγετικής στρατηγικής» της Vitex σημειώνοντας ότι «με τη σύμπραξη αυτή, οι καινοτόμες λύσεις της Vitex βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους για χρώμα».

«Προσβλέπουμε σε μία επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία με την Praktiker Hellas, με κοινό στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού» κατέληξε ο εμπορικός διευθυντής.
Tags:
επιχειρήσεις, ανακοίνωση, εταιρείες, εταιρεία, οικονομία, Praktiker
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK