07:52 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1680)
0 02
Βρείτε μας

«Λουκέτο» βάζουν, ξανά, τα εμπορικά καταστήματα στην Αττική, στο πλαίσιο του ολικού lockdown που επιβάλλεται στην περιφέρεια.

Ρολά κατεβάζουν, και πάλι, τα εμπορικά καταστήματα στην Αττική, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την εφαρμογή ολικού lockdown. Τα καταστήματα θα κατεβάσουν ρολά την Πέμπτη 11/2 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σήμερα σε δηλώσεις για την πανδημία, με διάγγελμά του, επιβεβαιώνοντας ό,τι είχε προαναγγείλει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για lockdown τύπου Μαρτίου στην Αττική. 

Αναλυτικότερα, τα νέα μέτρα θα εξειδικευτούν περαιτέρω αύριο από τους αρμόδιους. Τα καταστήματα πλέον θα λειτουργούν μόνο με αγορές online και παράδοση με courier.

Στην απόφαση για σκληρότερο lockdown στην Αττική κατέληξαν κυβέρνηση και ειδικοί, έπειτα από δύο συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα εκτάκτως, στο Μέγαρο Μαξίμου και στην επιτροπή λοιμωξιολόγων

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε σήμερα πέρα από το κλείσιμο του λιανεμπορίου, κλείσιμο των σχολείων, των κομμωτηρίων - κέντρων αισθητικής και των εκκλησιών. 

Τα επιδημιολογικά στοιχεία που σήμαναν «συναγερμό» αφορούν στα κρούσματα, στις εισαγωγές στα νοσοκομεία και στις διασωληνώσεις, αλλά και στις μεταλλάξεις του κορονοϊού. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης, το λιανεμπόριο στην Αττική λειτουργούσε με τη μέθοδο του click away, ενώ προτού «κοκκινίσει» η Αττική, είχε εισαχθεί και το μέτρο του click inside. Πλέον, η Αττική εισέρχεται σε lockdown τύπου Μαρτίου, με τα καταστήματα να βάζουν, ξανά, «λουκέτο». 

Θέμα:
Lockdown (1680)
Tags:
καραντίνα, μαγαζιά, ολικό lockdown, lockdown, νέα μέτρα, Μέτρα, λιανεμπόριο, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK