00:12 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1556)
0 10
Βρείτε μας

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, μίλησε για τη δέσμη μέτρων που έχει ληφθεί για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Στα μέτρα στήριξης που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την προστασία των πληττόμενων -από τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού- μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

«Η πολιτεία καλύπτει με μια δέσμη μέτρων όλη την αγορά» είπε, αναφερόμενος στο «πάγωμα» επιταγών έως και τις 22 Φεβρουαρίου. Στόχος, όπως είπε, είναι η στήριξη της πραγματικής οικονομίας και των εργαζομένων ώστε να μην κλείσει καμία επιχείρηση. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενίσχυση των ιδιοκτητών ακινήτων με το 80% του ποσού του ενοικίου ως αφορολόγητη αποζημίωση, διαπιστώνοντας πως θα υποστούν ελάχιστες απώλειες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, παράλληλα, παρείχε διαβεβαιώσεις σχετικά με την προστασία των θέσεων απασχόλησης.

Για την επιδότηση έως 5.000 ευρώ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, τόνισε ότι πρόκειται για πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα και επανέλαβε ότι η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα συνεχιστεί γιατί είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας.

Θέμα:
Lockdown (1556)
Tags:
μέτρα στήριξης, Μέτρα, οικονομία, επιχειρήσεις, Νίκος Παπαθανάσης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK