09:15 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Για τέταρτη ημέρα εκατοντάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα μετά τις διακοπές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει ότι θα υπάρξει έκπτωση για όσους επλήγησαν στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Έκπτωση 10% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα δουν όσοι είχαν διακοπή ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια» η οποία έπληξε ιδιαίτερα έντονα τα βόρεια της Αττικής αλλά και την Εύβοια. 

Σημειώνεται ότι οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται για κάποια νοικοκυριά για τέταρτη ημέρα με τους κατοίκους στα βόρεια προάστια να είναι απελπισμένοι.

Τη μείωση των λογαριασμών ρεύματος από τη ΔΕΗ, για τον μήνα Φεβρουάριο, για όσα νοικοκυριά και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής ζήτησε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΔΕΗ που μίλησε στο MEGA, η εκτίμηση του ποσού της έκπτωσης θα γίνει ανάλογα με την ώρα που διήρκησε η διακοπή ρεύματος και η οποία θα υπολογιστεί με βάση τη γραμμή του δικτύου που ανήκει κάθε νοικοκυριό.

Πού παραμένουν οι διακοπές ρεύματος

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζονται αδιάκοπα οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο Μέσης Τάσης της Αττικής. Παράλληλα, έχουν επανηλεκτροδοτηθεί τμήματα των γραμμών που παρουσίαζαν έως και το πρωί της Πέμπτης (18/02) ζημιές από την πτώση δέντρων στις περιοχές: Εκάλη, Διόνυσο, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Την ίδια ώρα, 7.000 είναι τα νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ρεύμα στα βόρεια προάστεια της Αττικής, από τα 70.000 χθες, κάτι που σημαίνει ότι έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 90% των περιπτώσεων.

Tags:
διακοπή ρεύματος, ΔΕΗ, λογαριασμοί, λογαριασμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK