03:52 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (562)
0 0 0
Βρείτε μας

Καθώς η επιδημία εξαπλώνεται στην Κίνα κι ο νέος κορονοϊός επηρεάζει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους κάθε μέρα με τους νεκρούς ν΄αυξάνονται διαρκώς, η εθνική βάση παθογόνων μικροοργανισμών της χώρας έλαβε την απόφαση να δημοσιεύσει την εικόνα του νέου κορονοϊού, όπως αυτός φαίνεται σε μικροσκόπιο.

Η εικόνα του νέου κορονοϊού, όπως ήταν αναμενόμενο, γρήγορα κοινοποιήθηκε στα social media με την ανάρτηση να γίνεται viral. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αρχές της χώρας έδωσαν στη δημοσιότητα την έκθεση ως τμήμα των μέτρων για την πρόληψη και τον έλεγχο της εξάπλωσης της επιδημίας, η οποία έχει ήδη κοστίσει τη ζωή σε 26 ανθρώπους.

Σε καραντίνα περισσότεροι από 40 εκατ. Κινέζοι

Αξίζει να σημειώσουμε ότι περισσότεροι από 40 εκατ. Κινέζοι έχουν τεθεί σε καραντίνα, στην περιοχή που πρωτοεκδηλώθηκε η επιδημία.

Με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 26, σε σύνολο 830 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό,  που εμφανίστηκε αρχικά σε αγορά στην επαρχία Γουχάν, της Κίνας.

Από τους 830 νοσούντες, οι 177 θεωρούνται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ 34 ασθενείς έχουν θεραπευτεί κι βγήκαν από το νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι περισσότεροι από χίλιες ακόμη περιπτώσεις ασθενών θεωρούνται ύποπτες να έχουν προσβληθεί από το νέο κορονοϊό και ερευνώνται.

Δείτε τη φωτογραφία:

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός: Ενισχύονται τα μέτρα - Κλείνει τμήμα του Σινικού Τείχους και άλλα μνημεία στην Κίνα

Συναγερμός στο Νοσοκομείο της Νίκαιας: Μεταφέρθηκαν έξι ασθενείς με ψώρα

Θέμα:
Κορονοϊός (562)
Tags:
επιδημίες, Κίνα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK