ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Θα απαιτηθεί περίπου ενάμισης χρόνο ώσπου να διατεθεί στο ευρύ κοινό το εμβόλιο για τον κορονοϊό ακόμα και αν αρχίσουν σε περισσότερο από έναν μήνα οι δοκιμές σε ανθρώπους.

Σε ενάμιση χρόνο, το νωρίτερο, θα είναι διαθέσιμο το εμβόλιο κατά του κορονοϊού Covid-19, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, αφού ολοκληρωθούν οι κλινικές δοκιμές.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Άντονι Φόσι που είναι διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NHI), δήλωσε πως ένα πιθανό εμβόλιο για τον κορονοϊό θα μπορούσε να δοκιμαστεί σε ανθρώπους σε ενάμιση μήνα.

Η Δρ. Αν Σούτσατ, υψηλόβαθμο στέλεχος των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, υποστήριξε πως ο κίνδυνος για τον κορονοϊό παραμένει χαμηλός για τις ΗΠΑ, αλλά διευκρίνισε πως παραμένει άγνωστο πότε θα εκδηλωθεί πανδημία και πόσοι θα προσβληθούν.

Ακόμα, ο Επίτροπος της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), Σαΐντ Χαν, είπε πως τυχόν επιδημία κορονοϊού στις ΗΠΑ θα έπληττε την αλυσίδα εφοδιασμού με ιατροφαρμακευτικό υλικό, δημιουργώντας σοβαρές ελλείψεις.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
ΗΠΑ, εμβόλιο, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK