06:49 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (121)
0 10
Βρείτε μας

Ερευνητικό κέντρο της Ρωσίας είχε εκφράσει την αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει στην επίσημη καταχώρηση της πατέντας ενός εμβολίου έως τον Σεπτέμβριο.

Πληθώρα εμβολίων κατά του κορονοϊού αναπτύσσει η Ρωσία και πλέον η ελπίδα είναι κάποια από αυτά να αποδώσουν απτά αποτελέσματα. 

«Έως 47 εμβόλια κατά του κορονοϊού αναπτύσσονται επί του παρόντος στη Ρωσία» σύμφωνα με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό, Τατιάνα Γκολικόβα, που πρόσθεσε ότι πλέον «ελπίζουμε ότι κάποια από αυτά θα δώσουν απτά αποτελέσματα». 

Πέντε αγωγές κατά της COVID-19 βρίσκονται σε κλινική δοκιμή στη χώρα και ακόμα τέσσερις βρίσκονται στη διαδικασία της καταγραφής, έκανε γνωστό η ίδια.

Προ ημερών, ερευνητικό κέντρο της Ρωσίας είχε εκφράσει την αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει στην επίσημη καταχώρηση της πατέντας ενός εμβολίου έως τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι εμβόλιο κατά του κορονοϊού που αναπτύσσει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ιατρικής και Βιολογίας της Ρωσίας (FMBA) συμπεριελήφθη στον κατάλογο των υποψήφιων εμβολίων για την COVID-19 που συνέταξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (121)
Tags:
Ρωσία, κορονοϊός, εμβόλιο, COVID-19
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK