01:14 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1565)
0 20
Βρείτε μας

Τεχνολογία για την ταχεία ανάπτυξη εμβολίων κατά διαφορετικών στελεχών του κορονοϊού έχει φτιάξει το ρωσικό ινστιτούτο Γκαμαλέγια.

Το ερευνητικό ινστιτούτο Γκαμαλέγια της Ρωσίας έχει αναπτύξει μια τεχνολογία για την ταχεία ανάπτυξη εμβολίων κατά διαφορετικών στελεχών της COVID-19, δήλωσε ο διευθυντής του ινστιτούτου την Παρασκευή.

«Το ινστιτούτο μας [...] έχει αναπτύξει μια τεχνολογία που επιτρέπει την πολύ γρήγορη και αποτελεσματική δημιουργία εμβολίων που περιλαμβάνουν αντιγόνα όχι μόνο σε ένα στέλεχος του κορονοϊού [...] αλλά σε δύο, τρεις, τέσσερις ή πέντε μεταλλάξεις» δήλωσε ο Αλεξάντερ Γκίνσμπουργκ όπως μεταδόθηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό Russia-24.

Ολοκληρώνεται η Φάση 2 για το Sputnik Light 

Το ινστιτούτο ολοκληρώνει, παράλληλα, την δεύτερη φάση των κλινικών δοκιμών του εμβολίου Sputnik Light κατά του κορονοϊού.

«Πέρασε ένας μήνας από την πρώτη φορά που αναφέρθηκε και το ινστιτούτο Gamaleya κατάφερε να πραγματοποιήσει την πρώτη φάση και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τη δεύτερη φάση των κλινικών δοκιμών» δήλωσε ο Γκίνσμπουργκ.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1565)
Tags:
πανδημία, SARS-CoV-2, εμβόλιο, εμβόλια, μετάλλαξη, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK