17:43 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1554)
0 80
Βρείτε μας

Κορυφαίος καθηγητής λοιμωξιολογίας στην Αυστρία συνέκρινε την αξιοπιστία του ρωσικού εμβολίου Sputnik V με αυτή ενός Καλάσνικοφ.

Το εμβόλιο Sputnik V έχει δείξει αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία παρόμοια με αυτή ενός Καλάσνικοφ, δήλωσε ο επικεφαλής  για τις μολυσματικές ασθένειες στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης και πρόεδρος της Αυστριακής Εταιρείας Λοιμωδών Νοσημάτων και Τροπικής Ιατρικής (OEGIT), Φλοριάν Θάλχάμερ τημ Κυριακή. 

«Το Sputnik V είναι σαν ένα τουφέκι Καλάσνικοφ, ένα ρωσικό τουφέκι: απλό, αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Τα πολλά υποσχόμενα δεδομένα δημοσιεύθηκαν σε ένα πολύ σεβαστό περιοδικό - αν και αργά, αλλά παρ 'όλα αυτά δημοσιεύθηκαν. Στην πρώτη και τη δεύτερη δόση  χρησιμοποιούνται διαφορετικοί φορείς του ιού, οι οποίοι αυξάνουν την αποτελεσματικότητα» είπε ο καθηγητής σε συνέντευξή του στην Kronen Zeitung.

Η αυστριακή κυβέρνηση έκανε γνωστό ότι εξετάζει την πρόταση της Ρωσίας για την παραγωγή εμβολίου Sputnik V στην Αυστρία.

Νωρίτερα, ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Αυστρία Ντμίτρι Λιούμπινσκι δήλωσε ότι η Πρεσβεία είχε παραδώσει στην αυστριακή κυβέρνηση πληροφορίες ότι το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) ήταν έτοιμο να παράγει το εμβόλιο Sputnik V.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1554)
Tags:
Καλάσνικοφ, κορονοϊός, εμβόλιο, εμβόλια, Sputnik V
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK