10:30 30 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για 1η φορά στα 93 χρόνια του καλλιστειακού θεσμού της Μις Γερμανία, μόνο γυναίκες κριτές θα αποφασίσουν για την εκλογή της καλλονής που θα φορέσει το πολυπόθητο στέμμα της ομορφότερης για το 2020.

Συγκεκριμένα, οι οργανωτές του διαγωνισμού ομορφιάς αποφάσισαν να εισαγάγουν επαναστατικές καινοτομίες στο διαγωνισμό και βάσει των νέων κανόνων μόνο γυναίκες θα είναι οι κριτές που θα αποφασίσουν τις νικήτριες στα φετινά γερμανικά καλλιστεία.

Προσωπικότητα, χαρακτήρας και βιογραφικό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την ανάδειξη της Μις Γερμανία 2020

Πέρσι το καλοκαίρι ανακοίνωσαν ότι η εκλογή της Μις Γερμανίας παύει να εξαρτάται αποκλειστικά στην εμφάνιση των κοριτσιών και η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και το βιογραφικό των υποψηφίων θα παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ειδικότερα, η νέα Μις Γερμανία 2020 θα εκλεγεί στις 15 Φεβρουαρίου στο Ρουστ, με 16 φιναλίστ να μπαίνουν στην «αρένα» για τον πολυπόθητο τίτλο της ομορφότερης Γερμανίδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τους οργανωτές, τα καλλιστεία για τη Μις Γερμανία είναι ο παλαιότερος και σημαντικότερος διαγωνισμός ομορφιάς στην χώρα, μιας και όπως ανακαλεί τη εφημερίδα Die Welt υπάρχει στα δρώμενα της ομορφιάς ήδη από το 1927.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πιο σέξι γιαγιά της Ευρώπης: Από τη Ρωσία με αγάπη η Mrs Grandma 2020

Γυναίκα κόλλησε στους πάγους στη μέση του πουθενά - Έφτιαξε Tinder κι άντρας έτρεξε να τη σώσει

Tags:
Γερμανία, διαγωνισμός ομορφιάς, καλλιστεία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK