02:54 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά τον θάνατο της προγιαγιάς τους, της βασιλομήτορος Ελισάβετ, οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ κληρονόμησαν τμήμα της περιουσίας της. Ωστόσο, η περιουσία της προγιαγιάς δεν μοιράστηκε ισάξια στα δύο αδέρφια. Ο μικρός πρίγκιπας Χάρι πήρε λιγουλάκι περισσότερα.

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι ο τέως πρίγκιπας Χάρι είναι ο αγαπημένος του λαού της Βρετανίας. Θεωρείται χαρισματικός σαν τη μητέρα του – πριγκίπισσα Νταϊάνα- αστείος και πιο επαναστατικός απέναντι στο θεσμό της βρετανικής μοναρχίας, από τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ήταν οπότε ο πρίγκιπας Χάρι ο αγαπημένος δισέγγονος της προγιαγιάς του και γι’ αυτό αποφάσισε να του κληροδοτήσει περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι άφησε στον άλλο της δισέγγονο, Ουίλιαμ;

Η βασιλομήτωρ θέλησε να εξασφαλίσει τον δισέγγονό της που δεν θα έφτανε ποτέ να γίνει βασιλιάς

Η βασιλομήτωρ γνώριζε πως ο κάποτε ο πατέρας των Χάρι και Γουίλιαμ θα γινόταν βασιλιάς. Και ως πρωτότοκος γιος, ο Γουίλιαμ κι αυτός με τη σειρά του θα ανέβαινε στο θρόνο. Όμως, ο Χάρι βρίσκεται πολύ χαμηλότερα στη σειρά διαδοχής – ακολουθεί τα ανίψια του, τα παιδιά του αδερφού του Γουίλιαμ – οπότε φαίνεται πως η προγιαγιά του θέλησε να τον εξασφαλίσει, μιας και εκτός μεγάλου απροόπτου δεν θα γινόταν ποτέ του βασιλιάς.

Τα λεφτά που άφησε στα δύο δισέγγονά της συνολικά φτάνουν τα 24,3 εκατ. δολάρια. Η ακριβής αναλογία που δόθηκε στα δύο αδέρφια παραμένει άγνωστη, αλλά σύμφωνα με το BBC, ο Χάρι κληρονόμησε τα περισσότερα, μετά το θάνατο της προγιαγιάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρήκε στο γκαράζ του μακαρίτη πατέρα του αρχαίο κινέζικο φυλακτό αξίας 3 εκατ. δολαρίων

Έκλεψαν το δαχτυλίδι του Σάουρον και η βρετανική αστυνομία ψάχνει τον ιδιοκτήτη να το επιστρέψει

Tags:
Megxit, βασίλισσα Ελισάβετ, Μεγάλη Βρετανία, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Πρίγκιπας Χάρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK