ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

«Στη Γερμανία, μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί 150 περιπτώσεις μόλυνσης από τον κορονοϊό», επεσήμανε το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ σε δήλωση.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε στα 150, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων σχετικά με τον ιό.

Την Κυριακή, το Ινστιτούτο ανακοίνωσε 129 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

«Στη Γερμανία, μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί 150 περιπτώσεις μόλυνσης από τον κορονοϊό», επεσήμανε το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ σε δήλωση.

Ιρανοί με προστατευτικές μάσκες για τον κορονοϊό
© REUTERS / WANA (West Asia News Agency)/Nazanin Tabatabaee

Τα περισσότερα κρούσματα που έχουν καταγραφεί στο γερμανικό έδαφος, 86 σε αριθμό, έχουν σημειωθεί στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν χάσεις τις ζωές τους εξαιτίας του νέου κορονοϊού.

Η Ιταλία και η Νότια Κορέα βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο καθώς τα νέα κρούσματα πολλαπλασιάζονται με εκρηκτικό ρυθμό, ενώ χθες η Γαλλία αποφάσισε να κλείσει το διάσημο μουσείο του Λούβρου.

Στην Κίνα ο απολογισμός της επιδημίας πνευμονίας που προκαλεί ο SARS-CoV-2 αυξήθηκε σε 2.912 νεκρούς στο ηπειρωτικό τμήμα της χώρας. Πάντως, τα 202 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώθηκαν στην ηπειρωτική Κίνα είναι ο χαμηλότερος αριθμός από τα τέλη Ιανουαρίου.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
νεκροί, κρούσματα, κρούσμα, Γερμανία, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK