ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μια 26χρονη Βρετανίδα έχασε 50 κιλά όταν τη χώρισε ο αρραβωνιαστικός της και τελικά έφτασε να στεφθεί Μις Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άτκιν, από το Λινκονσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας κέρδισε τον τίτλο της Μις Μεγάλη Βρετανία, το περασμένο Φλεβάρη.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ, για να κερδίσει το στέμμα χρειάστηκε να ταξιδέψει πολύ δρόμο και να χάσει περί τα 50 κιλά, μέσα σε 2 χρόνια.

Όταν το αποφάσισα πριν από 5 χρόνια -μετά από χρόνια με αποτυχημένες δίαιτες- ότι επιτέλους πρέπει να γίνω αδύνατη και υγιής, δεν υπήρχε κανείς που να έχει χάσει τόσα κιλά και να μπορούσε να με εμπνεύσει», ανέφερε η νέα Μις Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η Τζένιφερ, πήρε την απόφασή της μετά το χωρισμό της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της, αλλά δεν τον μισεί, ούτε θεωρεί την πρωτιά της στα καλλιστεία ως εκδίκηση.

«Οι άνθρωποι θα ήθελαν να πω: “Τον μισώ, αυτή είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση, δεν έπρεπε να με αφήσει”, αλλά δεν μπορώ, ακόμη τον αγαπώ ως άνθρωπο. Απλά, δεν λειτούργησε», εξήγησε, η νέα Μις Μεγάλη Βρετανία.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags:
Μεγάλη Βρετανία, διαγωνισμός ομορφιάς, καλλιστεία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK