ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Ο κορονοϊός COVID-19 μόλυνε και την υφυπουργό Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ναντίν Ντόρις, όπως επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (10/03).

Η υφυπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ναντίν Ντόρις, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό COVID-19, η οποία φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με εκατοντάδες ανθρώπους στο Κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα και συμμετείχε σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπόρις Τζόνσον.

Η ίδια, σε μήνυμά της στο Twitter, έγραψε το εξής:

«Ευχαριστώ για τις τόσες καλές ευχές. Ήταν πολύ κακό, αλλά ελπίζω να έχω ξεπεράσει το χειρότερο τώρα. Ανησυχώ περισσότερο για την 84χρονη μητέρα μου, που μένει μαζί μου και άρχισε με τον βήχα σήμερα. Εξετάζεται αύριο. Μείνετε ασφαλείς και πλύνετε τα χέρια σας, όλοι σας».
​Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», η Ντόρις ένιωσε αδιαθεσία την περασμένη Παρασκευή και η διάγνωσή της επιβεβαιώθηκε μόλις το περασμένο απόγευμα. Η Βρετανίδα υπουργός λέγεται ότι είναι σε απομόνωση και αναρρώνει.

Η Ντόρις, η οποία διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη σύνταξη ενός νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της επιδημίας κορονοϊού, μολύνθηκε από μη αναγνωρισμένο άτομο, ενώ ασκούσε τα καθήκοντά της στο Κοινοβούλιο και στο Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας την περασμένη εβδομάδα. 

Ο αριθμός των συνολικά επιβεβαιωμένων περιπτώσεων του κορονοϊού COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο έχει ξεπεράσει τα 118.000, ενώ ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 4.200.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ηνωμένο Βασίλειο, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK