ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Με την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού παγκοσμίως να οδηγεί σε μια αλόγιστη αγορά προϊόντων, το χαρτί τουαλέτας έγινε... αγαπημένο αγαθό στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Καθησυχαστικός υπήρξε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε σχετικά με τα αποθέματα χαρτιού υγείας στη χώρα του, διαβεβαιώνοντας τους πολίτες ότι δεν θα υπάρξει έλλειψη σε χαρτί.

«Ναι, έχω αρκετό» είπε ο πρωθυπουργός σε πολίτη που ψώνιζε εκείνη την ώρα, τη στιγμή που ο ίδιος επισκεπτόταν το σούπερ μάρκετ σε ένδειξη υποστήριξης στους εργαζόμενους. «Έχουν, όπως βλέπεις, πολύ (σ.σ. χαρτί υγείας) στα ράφια τους», πρόσθεσε.

«Άλλωστε υπάρχει αρκετό για τη χώρα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Υπάρχει αρκετό, σε σημείο που θα μας φτάσει και ας πηγαίνουμε καθημερινά στην τουαλέτα».

Τα ράφια των ολλανδικών σούπερ μάρκετ ξαναγέμισαν και πάλι, μετά από τη μαζική αγορά αποθεμάτων στην οποία προχώρησαν οι καταναλωτές την περασμένη εβδομάδα, οδηγώντας έτσι στο άδειασμα τους.

Σύμφωνα με δεδομένα που παραθέτει το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας RIVM, στην Ολλανδία μέχρι την Τετάρτη, 58 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον νέο κορονοϊό (COVID-19), ενώ 2.051 αποτελούν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
χαρτί υγείας, Ολλανδία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK