17:37 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (239)
0 20
Βρείτε μας

Ο κορονοϊός (COVID-19) μαστίζει την Ιταλία από τον Φεβρουάριο και Ρώσοι γιατροί που έχουν φτάσει στο Μπέργκαμο, απολύμαναν γηροκομείο την Παρασκευή (27/03).

Η Ρωσία έχει αποστείλει σημαντική βοήθεια στην Ιταλία στην προσπάθεια που κάνει το μεσογειακό έθνος να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού (COVID-19), με τη συνδρομή τόσο ειδικευμένου προσωπικού όσο και εξοπλισμού.

Έτσι, οι Ρώσοι ειδικοί απολύμαναν, την Παρασκευή (27/03), το γηροκομείο «Μαρτίνο Ζάνκι» που βρίσκεται στην πόλη του Μπέργκαμο, στην περιοχή της Λομβαρδίας, στα βόρεια της χώρας. 

Πηγαίνοντας από δωμάτιο σε δωμάτιο, οι ειδικοί με στολές και αναπνευστήρες απολύμαναν όλα τα έπιπλα, συμπεριλαμβανομένων των κρεβατιών και των στρωμάτων.

Επίσης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, οι ειδικοί απολυμαίνουν τα δάπεδα, τους τοίχους και την οροφή, καθώς τα ίχνη του κορονοϊού είναι γνωστό ότι έχουν βρεθεί σε πολλούς τύπους επιφανειών.

Τον περασμένο μήνα, 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο εν λόγω γηροκομείο, καθώς οι αρχές προσπαθούν να συγκρατήσουν τον κορονοϊό στο Μπέργκαμο.

Η ασθένεια μαστίζει στην Ιταλία από τον Φεβρουάριο, ενώ η περιοχή της Λομβαρδίας είναι η πιο πληγείσα περιοχή.

Πάντως, σύμφωνα με τα -μέχρι στιγμής- δεδομένα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, στην Ιταλία έχουν καταγραφεί 92.472 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 10.023 θάνατοι.

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (239)
Tags:
κορονοϊός, Ρωσία, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK