12:19 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (235)
0 50
Βρείτε μας

Με ένα τραγούδι και το σύνθημα «Ρωσία, σ' αγαπάμε!», ένας Ιταλός ευχαρίστησε τη Ρωσία για τη βοήθεια που έχει προσφέρει στη χώρα του στο πλαίσιο της καταπολέμησης του κορονοϊού (COVID-19).

Η Ρωσία στάθηκε στο πλευρό της Ιταλίας στη μάχη που δίνει το μεσογειακό έθνος κατά του κορονοϊού (COVID-19), στέλνοντας ειδικούς και ιατρικό εξοπλισμό στο μεσογειακό έθνος. 

Ένας Ιταλός καλλιτέχνης τραγούδησε για να ευχαριστήσει -με τον τρόπο του- τη Ρωσία για τη βοήθεια που προσέφερε στην Ιταλία και το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα του Γενικού Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Μιλάνο.

Ειδικότερα, ο καλλιτέχνης ανέφερε στο συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμά του το εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Ρώσους αδελφούς και τους φίλους για τη μεγάλη βοήθεια που δίνουν στην Ιταλία μου, στους Ιταλούς μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ήμουν σίγουρος ότι οι Ρώσοι αδελφοί δεν θα μας αφήσουν μόνοι μας. Ευχαριστώ από τον Πούπο και ευχαριστίες από όλη την Ιταλία! Ρωσία, σ' αγαπάμε!».

Αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του, ο καλλιτέχνης ερμήνευσε το τραγούδι «There's Only A Moment» στα Ρωσικά, συνοδεία πιάνου.

Από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου, πάνω από δώδεκα αεροσκάφη της Ρωσικής Αεροπορίας προσγειώθηκαν στην πόλη του Μπέργκαμο με περισσότερους από 100 Ρώσους στρατιωτικούς ιολόγους και ειδικούς στην επιδημιολογία, οκτώ ιατρικές και νοσηλευτικές ταξιαρχίες ώστε να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του COVID-19, λόγω του οποίου χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ιταλία.

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (235)
Tags:
κορονοϊός, Ρωσία, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK