12:11 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο έρωτας, έστω και επί πληρωμή, δεν σταματά ούτε τις ημέρες του κορονοϊού (COVID-19) καθώς οι ιερόδουλες στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους παρά τα αυστηρά μέτρα του Μπόρις Τζόνσον.

Όλος ο πλανήτης έχει αλλάξει την καθημερινότητά του μιας και ο κορονοϊός (COVID-19) έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε κάθε γωνιά του, αλλά οι ιερόδουλες στο Ηνωμένο Βασίλειο αψηφούν τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί από τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, και συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Daily Star», δεκάδες ιερόδουλες στην ιστοσελίδα του «Adult Escort» είναι έτοιμες να επισκεφθούν τους ανθρώπους σε αυτο-απομόνωση, χρεώνοντάς τους με πάνω από 120 δολάρια για μία ώρα. 

Μάλιστα, μία από αυτές γράφει στη σελίδα της το εξής:

«Κ... για τον Τζόνσον και το ηλίθιο του μήνυμα. Δεν πρέπει να παραβιάζουν την ελευθερία μας. Διέξοδος: Μπορείτε ακόμα να έρθετε σ' εμένα για θεραπεία. Είναι απαραίτητο για την υγεία σας. Χρειάζεστε αυτό το μήνυμα».

Μια άλλη κοπέλα, η οποίος χρεώνει περισσότερα από 300 δολάρια για τρεις ώρες,είπε ότι είχε ανακαλύψει το «Coronasutra» όσο βρίσκεται στην απομόνωσή και, μάλιστα, ήταν πρόθυμη να το διδάξει.

Πάντως, με τα -μέχρι στιγμής- δεδομένα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταγραφεί 17.312 κρούσματα του κορονοϊού και τουλάχιστον 1.021 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Ηνωμένο Βασίλειο, κορονοϊός, ιερόδουλες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK