05:19 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μπορεί ο κορονοϊός να οδήγησε στη ματαίωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2020, αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσίων Ραδιοτηλεοράσεων (EBU) ανακοίνωσε τον τόπο διεξαγωγής για το 2021.

Τη 16η Μαΐου μεταδόθηκε το ειδικό σόου «Europe Shine A Light», που αντικατέστησε τον -ακυρωθέντα- διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και, στο τέλος της βραδιάς, η Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσίων Ραδιοτηλεοράσεων (EBU) επιβεβαίωσε ότι το Ρότερνταμ θα διοργανώσει την επόμενη έκδοση του μουσικού θεσμού, τον Μάιο του 2021. 

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ανακοίνωση της EBU, αναφέρεται το εξής:

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσίων Ραδιοτηλεοράσεων (EBU) και τα ολλανδικά μέλη της NPO, NOS και AVROTROS είναι ενθουσιασμένα που κατέληξαν σε συμφωνία για τη διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ, στο "Ahoy Arena". Η ολλανδική πόλη επρόκειτο να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, αυτόν τον μήνα, προτού η εκδήλωση ακυρωθεί λόγω της πανδημίας για τον κορονοϊό».

Η Ελλάδα έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή με τη Stefania και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της Eurovision 2021 θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Tags:
Ρότερνταμ, Ολλανδία, European Broadcasting Union (EBU), Eurovision 2021, Eurovision
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK