07:04 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συνάντηση στο Βερολίνο είχαν σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, συναντήθηκε σήμερα στο Βερολίνο η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

Όπως έγινε γνωστό, στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, η κατάσταση στη Λευκορωσία, αλλά και οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Αφρική και την Κίνα.

«Πίσω στο Βερολίνο με την Άνγκελα Μέρκελ για να συζητήσουμε τον δρόμο για μια πιο ισχυρή ευρωπαϊκή δράση. Η Ευρώπη πρέπει να βγει από τις σημερινές προκλήσεις με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα - να ανανεώσουμε τις οικονομίες μας και να μειώσουμε τις συνέπειες της COVID-19. Η Ευρώπη πρέπει να ενδυναμώσει τον ρόλο της στην παγκόσμια σκηνή για να προωθήσει τις αξίες και τα συμφέροντά της. Επίσης συζητήσαμε την κατάσταση στη Λευκορωσία, την Ανατολική Μεσόγειο, την Αφρική και την Κίνα» έγραψε στο Twitter ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Tags:
Ανατολική Μεσόγειος, Βερολίνο, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Σαρλ Μισέλ, Γερμανία, Άνγκελα Μέρκελ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK