18:13 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την άποψη ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις εξέφρασε μεταξύ άλλων ο επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ, Πάολο Τζεντιλόνι.

Κατά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup, ο επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ, Πάολο Τζεντιλόνι, τόνισε πως η Ελλάδα έχει πετύχει μια «σημαντική πρόοδο σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις».

«Η Ελλάδα έχει προχωρήσει καλά με την υλοποίηση των μεταρρυθμιστικών της δεσμεύσεων [...] η πανδημία έχει οδηγήσει σε αναπόφευκτες καθυστερήσεις σε ορισμένες ενέργειες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζεντιλόνι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως υπογράμμισε, αναφέρεται «στα μέτρα που λαμβάνονται στους τομείς της αδειοδότησης επενδύσεων, του ενεργειακού τομέα και της δημόσιας διοίκησης στην αναθεώρηση της νομοθεσίας περί αφερεγγυότητας και στην εισαγωγή ενός νέου προγράμματος εργασίας μικρής διάρκειας».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Τζεντιλόνι κατέληξε στο ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές με στόχο την επίτευξη προόδου «στους τομείς όπου απαιτείται περαιτέρω εργασία».

Tags:
Πάολο Τζεντιλόνι, τηλεδιάσκεψη, Ελλάδα, ΕΕ, Μεταρρυθμίσεις, Ευρωπαϊκή Ένωση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK