11:30 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Επισήμως ανακοινώθηκε η άτυπη τηλεδιάσκεψη των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ επιβεβαίωσε το γεγονός ότι στις 29 Οκτωβρίου 2020 θα διεξαχθεί άτυπη τηλεδιάσκεψη των ηγετών των 27 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κεντρικό θέμα την πανδημία του κορονοϊού.

«Πρέπει να ενισχύσουμε τη συλλογική μας προσπάθεια για την καταπολέμηση του κορονοϊού» γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Μισέλ στην ανάρτησή του.

Παράλληλα, η τηλεδιάσκεψη αναμένεται να ξεκινήσει αργά το απόγευμα και θα λάβει χώρα την επόμενη μέρα μετά τις ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με νέους μηχανισμούς αντιμετώπισης του ιού.

Σημειώνεται ότι τους τρεις τελευταίους μήνες παρουσιάζεται συνεχής επιδείνωση στην επιδημιολογική εικόνα της Γηραιάς Ηπείρου σύμφωνα με πηγές της ΕΕ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη αρκετές χώρες ενισχύουν τα μέτρα προστασίας με σκοπό την αποφυγή της περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Tags:
Ευρώπη, COVID-19, πανδημία, κορονοϊός, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΕΕ, Σύνοδος Κορυφής, τηλεδιάσκεψη, Σαρλ Μισέλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK