21:40 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Από τις 2 Νοεμβρίου κλείνουν προσωρινά θέατρα, κινηματογράφοι, γυμναστήρια, οίκοι ανοχής, ινστιτούτα αισθητικής, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης, όπως ανακοίνωσε η καγκελάριος της Γερμανίας.

Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και έως το τέλος του μήνα θα ισχύσει το μερικό lockdown στη Γερμανία, όπως ανακοίνωσε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ το απόγευμα της Τετάρτης στο Βερολίνο, μετά την τηλεδιάσκεψή της με τους πρωθυπουργούς των ομόσπονδων κρατιδίων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

«Χρειάζεται για μια ακόμα φορά να ασκήσουμε όλη μας τη δύναμη πανεθνικά μέσα στον Νοέμβριο, από τις 2 του μηνός. Θα είναι μια περιορισμένη προσπάθεια, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου» τόνισε η Μέρκελ, υπογραμμίζοντας ότι τα μέτρα λαμβάνονται προκειμένου «να αναζωογονηθεί η κοινωνική ζωή».

Όπως επισήμανε από τα μέσα Νοεμβρίου, οι Αρχές θα αναλύσουν την επίδραση των μέτρων και αν χρειαστεί θα τα διορθώσουν.

Σύμφωνα με την καγκελάριο, θα κλείσουν προσωρινά σε όλη τη Γερμανία από τις 2 Νοεμβρίου, θέατρα, κινηματογράφοι, γυμναστήρια, οίκοι ανοχής, ινστιτούτα αισθητικής, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης.  

Όπως διευκρίνισε, καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ και ντισκοτέκ «θα κλείσουν, με την εξαίρεση υπηρεσιών τροφοδοσίας, takeaway και καντίνες.

Tags:
Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, COVID-19, κρούσματα, Μέτρα, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK