19:51 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1886)
0 0 0
Βρείτε μας

Παράταση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού μέχρι τις 17 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντερικσεν.

Παράταση στα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντερικσεν.

Όπως δήλωσε η Δανέζα πρωθυπουργός σε συνέντευξη Τύπου με μεταδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης, η παράταση θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

«Τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ίσχυαν στη χώρα μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, παρατείνονται έως τις 17 Ιανουαρίου» ήταν τα λόγια της Φρέντερικσεν, αφού όπως εξήγησε, ο αριθμός των λοιμώξεων στη χώρα παραμένει ακόμη υψηλός.

Μεταξύ των μέτρων που θα παραταθούν είναι το κλείσιμο εμπορικών κέντρων, των κομμωτηρίων, των αιθουσών μασάζ και παρόμοιων εγκαταστάσεων, καθώς και μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες, με εξαίρεση τα καφέ με take away. Τα μικρά μανάβικα και τα φαρμακεία θα παραμείνουν ανοιχτά.

Οι φοιτητές και οι μαθητές θα παραμείνουν στο σπίτι, απαγορεύονται όλα τα εσωτερικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, ενώ επιπλέον, οι πισίνες, τα γυμναστήρια, τα θέατρα, τα μουσεία, οι βιβλιοθήκες και άλλα ιδρύματα δεν θα λειτουργούν.

Για υπαίθρια αθλήματα, οι άνθρωποι θα μπορούν να συγκεντρώνονται σε ομάδες που δεν θα ξεπερνούν τα 10 άτομα, ενώ συνιστάται επίσης να μην συγκεντρώνονται περισσότερα από 10 άτομα για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1886)
Tags:
σχολεία, καταστήματα, πρωθυπουργός, Δανία, παράταση, μέτρα προστασίας, COVID-19, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK