23:58 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμα και οι... «γαλαζοαίματοι» θυμώνουν καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικού μέσου μαζικής ενημέρωσης, έχει πει δημοσίως «σκάσε» στον σύζυγό της, Φίλιππο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β', λόγω της σημασίας της θέσης της, συμπεριφέρεται πάντα κομψά σε δημόσια θέα, ωστόσο, μια φορά έχασε την υπομονή της με τον σύζυγό της, τον Φίλιππο του Εδιμβούργου, και του είπε «σκάσε».

Ο διαπληκτισμός μεταξύ του ζευγαριού έγινε κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής περιοδείας στις ΗΠΑ, τον Ιούλιο του 1976, όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της βρίσκονταν στη χώρα της Βόρειας Αμερικής για να γιορτάσουν τα 200 χρόνια από τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του κράτους.

Η συγγραφέας Σούζαν Κρόσλαντ που συνόδευε το βασιλικό ζευγάρι, παρατήρησε πως η σχέση μεταξύ της Ελισάβετ και του Φιλίππου ήταν έντονη και έτσι σε μια περίπτωση η Βασίλισσα δεν έκρυψε τον θυμό της.

Έτσι η Κρόσλαντ, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Express», δήλωσε:

«Σε μια περίπτωση, όταν ο Φίλιππος διαμαρτυρήθηκε για κάτι, η Βασίλισσα του είπε απότομα: "Ω, Φίλιππε, σκάσε! Δεν ξέρεις για τι μιλάς"».

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Βασίλισσα Ελισάβετ έδειξε τον θυμό της απέναντι στον Φίλιππο καθώς κάτι αντίστοιχο είχε καταγραφεί και το 1954 κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Αυστραλία.

Μπορεί οι δημοσιογράφοι να κατέγραψαν το περιστατικό, αλλά οι σχετικές εικόνες δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ καθώς ο -τότε- εκπρόσωπος Τύπου του βασιλικού ζεύγους, Ρίτσαρντ Κόλβιλ, ζήτησε τη διαγραφή του υλικού.

Tags:
βασίλισσα Ελισάβετ, Ηνωμένο Βασίλειο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK