04:52 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1058)
0 00
Βρείτε μας

«Άκαρπες» απέβησαν οι συζητήσεις εντός του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), αναφορικά με το εμβόλιο της Moderna κατά της COVID-19.

Οι συζητήσεις στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκου (ΕΜΑ) για την έγκριση του εμβολίου της Moderna κατά του κορονοϊού που ξεκίνησαν σήμερα, δεν ολοκληρώθηκαν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου ενώ σήμερα δεν θα υπάρξουν άλλες ανακοινώσεις.

«​Η συζήτηση της επιτροπής EMA για τα ανθρώπινα φάρμακα (CHMP) για το εμβόλιο κατά της COVID-19 από Moderna δεν έχει ολοκληρωθεί σήμερα. Θα συνεχιστεί την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021. Δεν θα εκδοθεί καμία περαιτέρω ανακοίνωση σήμερα από τον EMA» τονίζεται στο σχετικό tweet.

Παράλληλα, η Κομισιόν βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για επιπλέον δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 των Pfizer/BioΝtech.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, εξετάζεται αν υπάρχει τρόπος για την προσθήκη επιπλέον δόσεων σε αυτές που προβλέπει η υπάρχουσα συμφωνία για 300 εκατ. δόσεις.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1058)
Tags:
Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, COVID-19, κορονοϊός, εμβολιασμός, εμβόλιο, εμβόλια, Moderna
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK