16:26 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε στείλει περισσότερα από 1.000 sms την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενημερώνοντας για το παράνομο πάρτι.

Για τη διοργάνωση ενός παράνομου πρωτοχρονιάτικου ρέιβ πάρτι, με τη συμμετοχή περίπου 2.400 ατόμων στη Βρετάνη της δυτικής Γαλλίας, κατηγορείται ένας 22χρονος.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ρεν Φιλίπ Αστρούκ, ο ασυνείδητος νεαρός, ο οποίος έχει λευκό ποινικό μητρώο, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων του, ενώ εκτός από τη διοργάνωση του παράνομου πάρτι εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, κατηγορείται επίσης για παράνομη διάθεση αλκοόλ και διευκόλυνση χρήσης ναρκωτικών ουσιών σε άλλα άτομα.

Η εισαγγελία ζήτησε μάλιστα την προφυλάκιση του Γάλλου, ο οποίος συνελήφθη μετά το πάρτι διάρκειας 36 ωρών, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε στείλει περισσότερα από 1.000 sms την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να ενημερώσει τους αποδέκτες για το παράνομο πάρτι σε δύο υπόστεγα στο Λιερόν, αψηφώντας τα αυστηρά μέτρα κατά της διασποράς της COVID-19.

Tags:
πάρτι, COVID-19, lockdown, πανδημία, κορονοϊός, Γαλλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK