14:26 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Οι γονείς της, σε μια επίδειξη μεγαλείου ψυχής, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, μετά από δύο ημέρες, ενώ ήταν κλινικά νεκρή.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ιταλίας η είδηση του θανάτου ενός 10χρονου κοριτσιού, το οποίο έχασε τη ζωή του φτιάχνοντας ένα βίντεο για το TikTok.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, το νεαρό κορίτσι συμμετείχε σε μία πρόκληση (challenge) της δημοφιλούς πλατφόρμας, δένοντας μια ζώνη από μπουρνούζι στον λαιμό του, την οποία έσφιξε υπερβολικά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ασφυξία.

Η μικρή Αντονέλα από τη Σικελία μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν κλινικά νεκρή. Μετά από δύο ημέρες, οι γονείς της, σε μια επίδειξη μεγαλείου ψυχής, δώρισαν να όργανά της.

Σημειώνεται ότι μετά τον τραγικό «χαμό» της 10χρονης, οι ιταλικές ενώσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ανηλίκων ζητούν αυστηρότερους ελέγχους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία χρησιμοποιούν ανήλικοι χωρίς κάποιον περιορισμό.

Απαιτούν μάλιστα να παρέμβει και η δημόσια αρχή Agcom, η οποία ρυθμίζει τη λειτουργία όλων των μέσων και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Tags:
νεκρή, κορίτσι, Ιταλία, TikTok
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK