16:38 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσαν στις δοκιμές στη Συρία τα πέμπτης γενιάς μαχητικά αεροσκάφη, Su-57, επεσήμανε ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου στρατηγός, Βαλέρι Γκερασίμοφ.

Οι δοκιμαστικοί έλεγχοι των πιο προηγμένων πολεμικών αεροσκαφών της Ρωσίας, Su-57, έχουν αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως αποκάλυψε ανώτερος στρατιωτικός αξιωματούχος, καθώς το stealth αεροσκάφη εισέρχονται στη φάση της μαζικής παραγωγής.

Τα αεροπλάνα «έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία όλες τις αποστολές τους κατά τη διάρκεια των δοκιμών στη Συρία», δήλωσε ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου στρατηγός, Βαλέρι Γκερασίμοφ, σε ομάδα ξένων στρατιωτικών την Τετάρτη.

Ο Γκερασίμοφ δήλωσε ότι η εκστρατεία εναντίον των τρομοκρατών στη Συρία έδωσε «νέα ώθηση για περαιτέρω βελτίωση» όλων των τύπων όπλων, συμπεριλαμβανομένων και των αεροσκαφών.

Τα Su-57 πραγματοποίησαν τις πρώτες αποστολές τους στη Συρία πέρυσι. Βρίσκονται ήδη στο στάδιο της μαζικής παραγωγής και η Πολεμική Αεροπορία έχει προγραμματίσει να λάβει 76 ολοκαίνουργια αεροσκάφη μέχρι το 2028.

Λόγω της δυνατότητας ελιγμών και των υπερηχητικών χαρακτηριστικών τους, τα διπλά μηχανοκίνητα Su-57 θα γίνουν η ραχοκοκκαλιά της ρωσικής αεροπορίας.

Η μοναδική άτρακτος του αεροσκάφους λέγεται ότι το καθιστά ουσιαστικά αόρατο για τα εχθρικά ραντάρ.

Ταυτόχρονα, το αεροπλάνο μπορεί να εντοπίσει στόχους σε έδαφος και αέρα από 400 χιλιόμετρα (248 μίλια) μακριά, ενώ εντοπίζει και 62 στόχους ταυτόχρονα.

Το Su-57 πρόκειται να εφοδιαστεί με «έξυπνες» κατευθυνόμενες βόμβες και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποκτήσει ένα εξαιρετικά ελιγμένο υπερηχητικό βλήμα, παρόμοιο με το Kinzhal (Dagger).

Εκτός από το γεγονός ότι είναι σε θέση να καταστρέψει τους επίγειους και εναέριους στόχους, το αεροπλάνο έχει βιντεοσκοπηθεί να πραγματοποιεί και εντυπωσιακά «ακροβατικά» στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα Su-57 είναι και καλύτερα και πιο φιλικά στον χρήστη σε σχέση με τα F-35 και F-22

Θανάσιμο δίδυμο: Su-57 πετά φτερό-φτερό με το αόρατο βομβαρδιστικό drone «Κυνηγός» - Βίντεο

Tags:
Su-57, μαχητικά αεροσκάφη, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK