12:18 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Εργοστάσιο κατασκευής καλάσνικοφ πρόκειται να ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αρμενία μέχρι τον επόμενο Ιούλιο, μετέδωσε το Sputnik Armenia την Τετάρτη, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του εργοστασίου, Ίγκορ Γκορντιένκο.

«Το εργοστάσιο για καλάσνικοφ πρόκειται να ανοίξει στις αρχές Ιουλίου. Αρχικά, τα ανταλλακτικά θα έρχονται από τη Ρωσία για τη συναρμολόγηση του μοντέλου AK-103 εδώ (σ.σ. στην Αρμενία), αλλά αργότερα θα κατασκευάσουμε μόνοι μας τα εξαρτήματα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του εργοστασίου στην Αρμενία, Ίγκορ Γκορντιένκο.

Όπως πρόσθεσε, όλα θα γίνουν σύμφωνα με τη ρωσική τεχνολογία.

Προανήγγειλε δε ότι σε δεύτερο στάδιο θα χορηγηθεί ξεχωριστή άδεια και η Αρμενία θα παράγει ανταλλακτικά στο Ερεβάν.

Τον Αύγουστο του 2018, ο πρόεδρος της εταιρείας Royalsys Engineering Ltd., Νταβίντ Γκαλστιάν, και ο αναπληρωτής διευθυντής της κοινοπραξίας Kalashnikov, Αντρέι Μπαρίσνικοφ, υπέγραψαν συμφωνία για την παραγωγή νέων μοντέλων όπλων στην Αρμενία.

Τον Μάιο του 2020, η εταιρεία Royalsys Engineering Ltd. και η κοινοπραξία Kalashnikov έκλεισαν μια δεκαετή συμφωνία. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, σχεδιάζεται να παραχθούν δεκάδες χιλιάδες μονάδες του διάσημου όπλου, σύμφωνα με το Sputnik Armenia.

Tags:
Ρωσία, Αρμενία, Καλάσνικοφ, Kalashnikov
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK