09:02 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η καθέλκυσης της πυραυλάκατου «7» του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στις εγκαταστάσεις των «Ναυπηγείων Ελευσίνος».

Μήνυμα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις εξασφαλίζουν ότι η Ελλάδα δεν απειλείται από πουθενά έστειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με την ευκαιρία της τελετής καθέλκυσης της πυραυλακάτου υπ' αριθμόν «7» που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των «Ναυπηγείων Ελευσίνος», στην Ελευσίνα. 

Όπως διεμήνυσε: «όποιος τολμά να εκστομίσει απειλές, θα βρει απέναντί του την ποιότητα και τη δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων σε μέσα και σε ανθρώπους».

​Αναφέρθηκε αναλυτικώς στις συντονισμένες προσπάθειες της κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας και ειδικά των «Ναυπηγείων Ελευσίνας», σε σύντομο διάστημα.

Πυραυλάκατος
© Φωτογραφία : Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Πυραυλάκατος
«Οι επενδυτικές πρωτοβουλίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες, αρκεί να γίνονται με τις σωστές προϋποθέσεις, με τις προσήκουσες διαδικασίες και πάντα στο φως με το εργατικό προσωπικό που έχει δικαίωμα να αγωνιά περισσότερο από όλους, περισσότερο κι από μας αλλά και από όλους, ότι αυτό είναι για ένα καλύτερο μέλλον. Νομίζω αυτές οι προϋποθέσεις εκπληρώθηκαν», σχολίασε.
Tags:
Υπουργείο Άμυνας, Ένοπλες Δυνάμεις, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Πολεμικό Ναυτικό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK