ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Σύνορα Έβρου (200)
0 0 0
Βρείτε μας

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) δημοσίευσε βίντεο όπου καταγράφονται οι δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση της πρόσφατης κρίσης στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Τις δράσεις του στρατού, αναφορικά με την αντιμετώπιση της πρόσφατης κρίσης στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, καταγράφει βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ.

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών και 55 δευτερολέπτων, παρουσιάζονται πλάνα από τα επεισόδια που δημιούργησαν μετανάστες, οι οποίοι προσέγγισαν κατά χιλιάδες τα σύνορα με σκοπό να διέλθουν από την Τουρκία προς την Ελλάδα.

Επίσης, καταγράφεται η άμεση αντίδραση των Ενόπλων Δυνάμεων, χάρη στην κινητοποίηση του στρατού, της αεροπορίας, αλλά και του ναυτικού σε ό,τι αφορά τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

Το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Το βίντεο ολοκληρώνεται με απόσπασμα από το πρόσφατο μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου προς τις ένοπλες δυνάμεις για την 25η Μαρτίου.

«Ατσαλώστε την ψυχή σας και την καρδιά σας. Κλείστε μέσα σας την Ελλάδα και να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν μπορεί να μας αγγίξει χωρίς βαρύτατο κόστος», ανέφερε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Θέμα:
Σύνορα Έβρου (200)
Tags:
Κωνσταντίνος Φλώρος, Προσφυγικό, μεταναστευτικό, ΓΕΕΘΑ, Ένοπλες Δυνάμεις, Ελληνικός Στρατός, στρατός, Έβρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK