13:15 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Λίγες ημέρες απομένουν για την εκπνοή της προθεσμίας όσον αφορά στη δήλωση πόθεν έσχες για το 2020, σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό.

Η ημερομηνία υποβολής δήλωσης σχετικά με το πόθεν έσχες για το 2020 εκπνέει σε λίγες ημέρες και οι υπόχρεοι οφείλουν να την καταθέσουν διαδικτυακά. 

Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες για το 2020

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι υπόχρεοι υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες για το σύνολο του 2020 μπορούν να καταθέσουν τις δηλώσεις τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.pothen.gr μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. 

Επισημαίνεται ότι οι υπόχρεοι θα πρέπει να επιλέγουν με προσοχή το έτος αλλά και το είδος της δήλωσης που θέλουν να καταθέσουν.

Η Αρχική Δήλωση αφορά στους υπόχρεους που για πρώτη φορά αποκτούν την ιδιότητα που τους καθιστά υπόχρεους.

Από την άλλη, η Ετήσια Δήλωση αφορά σε υπόχρεους που εντός του ελεγχόμενου έτους απέκτησαν, κατείχαν ή απώλεσαν ιδιότητα.

Για διευκρινίσεις και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων ΠΟΘΕΝ (ΚΕΥ-ΠΟΘΕΝ) τηλεφωνώντας στο 210-4802100 ή μέσω της ενότητας «Χρειάζεστε βοήθεια;», αφού συνδεθούν με τους κωδικούς τους στο www.pothen.gr.

Tags:
προθεσμία, δήλωση, δήλωση πόθεν έσχες, πόθεν έσχες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK