02:21 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Φωτογραφίες

Λαμπερά εγκαίνια του παγοδρομίου GUM στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας

Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας
© Sputnik / Evgenya Novozhenina
Χορευτές καλλιτεχνικού πατινάζ στα εγκαίνια του παγοδρομίου GUM στη Μόσχα

Με τη διάσημη αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Τατιάνα Νάφκα να μαγεύει το κοινό, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια για την 13η περίοδο λειτουργίας του παγοδρομίου GUM στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Διάσημα ονόματα από τον χώρο του καλλιτεχνικού πατινάζ έδωσαν το «παρών» στην επίσημη τελετή για την έναρξη λειτουργίας, τον φετινό χειμώνα, του παγοδρομίου GUM στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Τα εγκαίνια της 13ης περιόδου του παγοδρομίου GUM πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, και με χορηγούς επικοινωνίας τα ειδησεογραφικά δίκτυα Rossiya Segodnya και Sputnik.

Όσοι βρέθηκαν στη λαμπερή τελετή είχαν την ευκαιρία να δουν την πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Τατιάνα Νάφκα να παρουσιάζει σκηνές από τη νέα της παράσταση σε πάγο, με τον τίτλο «The Scarlet Flower». Μαζί της ο συμπρωταγωνιστής της, Peter Chernyshev, κι όλη η ομάδα της παράστασης.

«Μασκότ» της φετινής περιόδου λειτουργίας του παγοδρομίου GUM είναι χαρακτήρες σοβιετικών καρτούν που είχαν αγαπήσει τα παιδιά.

Tags:
παγοδρόμιο, καλλιτεχνικό πατινάζ, Rossiya Segodnya, Sputnik, Τατιάνα Νάφκα, Κόκκινη Πλατεία, Μόσχα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ