Φωτογραφίες

Ο Πούτιν «σκίζει» τις πλαγιές στο Σότσι με τον Λουκασένκο

Λήψη σύντομου url
0 0 0
© Sputnik / Valeriy Melnikov
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κάνει σκι στο Gazprom Mountain Resort, στο Σότσι της Ρωσίας

Σε χιονοδρομικό κέντρο στο Σότσι βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, μαζί με τον ομόλογό του από τη Λευκορωσία, Αλεξάντερ Λουκασένκο. Οι δύο ηγέτες έκαναν σκι και ο Ρώσος πρόεδρος δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με πολίτες.

Επίδειξη των ικανοτήτων του στο σκι έκανε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, στο χιονοδρομικό κέντρο Gazprom Mountain Resort, στο Σότσι της Ρωσίας.

Με τον Ρώσο πρόεδρο βρισκόταν και ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο. Μαζί τους ήταν και ο γιος του Λουκασένκο, Νικολάι.

Πλήθος πολιτών κάθε ηλικίας που βρίσκονταν στο Σότσι θέλησαν να φωτογραφηθούν με τον Πούτιν και ο Ρώσος πρόεδρος δεν τους απογοήτευσε!

Σημειώνεται ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν καλωσόρισε σήμερα, Τετάρτη, στην κατοικία του στο Σότσι τον πρόεδρο της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος είχε φτάσει στην πόλη από το βράδυ της Τρίτης στο πλαίσιο ταξιδιού εργασίας.

Οι δύο ηγέτες επρόκειτο να συζητήσουν τις προοπτικές για μια στενά συνδεδεμένη Ευρασία καθώς και για διμερή θέματα.

Την Παρασκευή, οι δύο πρόεδροι θα συναντηθούν με τους υπουργούς Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού των δύο κρατών για να παρουσιάσουν έναν οδικό χάρτη για τον τρόπο εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας.

Tags:
χιονοδρομικό κέντρο, σκι, Αλεξάντερ Λουκασένκο, Βλαντίμιρ Πούτιν, Λευκορωσία, Σότσι, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ